Friss hírek

Felkészíthető-e a műanyag redőny az időjárás változásokra? A búvárszivattyú és a szennyvíz szivattyú alkalmazása

Felgyorsult világunkban gyakran a kapcsolatainkat is képesek vagyunk a lehető legrövidebbre zárni. Sokan azonnal leváltják addigi partnerüket, amint problémát tapasztalnak, vagy ha úgy érzik túlságosan ellaposodott a kapcsolat. Mások már az első találkozás után eldöntik, hogy nem szeretnének folytatást, ha a randevúra érkező partner nem felel meg maximálisan az elvárásaiknak.

Pedig érdemes volna komplexebben vizsgálnunk egymást. Amennyiben élménydús beszélgetésben van részünk a másikkal, és alapvetően nem találunk kézzelfogható indokot arra, hogy miért nem szeretnénk második alkalmat, akkor néha érdemes lehet kicsit tovább merészkednünk, hogy megnézzük mi történik.

Az első randin rendszerint tele vagyunk elvárásokkal és megfelelni akarással, ezért minden sokkal inkább emlékeztet minket egy állásinterjúra, mint egy önfeledt élményre. Vizsgáljuk a másikat, hogy vonzó dolgokat keressünk rajta, vagy éppen kiábrándító hiányosságokat. Nehéz egy ilyen helyzetben minden információt azonnal feldolgozni és közben ténylegesen önmagunkat adni. Ilyenkor szinte minden társkereső nő és férfi zavarban érzi magát.

A túl sok feszengés hamis benyomásokat ébreszthet bennünk. Egyetlen alkalom során csupán arra következtethetünk, hogy az illető vonzó- e a számunkra, de abból, hogy milyen ember valójában, valamint hogy milyen módon hatna ránk a személyisége, ha kicsit jobban megismernénk, meglehetősen keveset érzékelünk. Azonban minél több eszmecsere és közös szituáció alakul ki két társkereső fél között, annál inkább sikerül kicsit betekintést nyerni a másik világába.

Egy irodai társkereső szolgáltatás olyan ismerkedési módszereket alkalmaz, ahol a komplexitáson, az egyéni igényeken, illetve elképzeléseken van a hangsúly. Azoknak ajánlható ez az ismerkedési forma, akik megelégelték a felszínes hozzáállást és a mellébeszélést. Olyan nőknek és férfiaknak, akik minőséget keresnek a kapcsolataikban, és akik egy megértő, elkötelezett partner mellett élnék meg a mindennapokat.

Találhatunk kifejezetten az idősebb korosztály számára létrehozott társkereső szolgáltatást, ahogy a diplomások vagy a keresztény értékrend szerint élők is könnyen egymásra találhatnak. Egy profi társkereső iroda ügyel rá, hogy a hasonló korú, vagy az azonos gondolkozású személyek életében gördülékenyen létrejöjjön a közös találkozási pont.