Friss hírek

Miért kezdjük el az Infrashape edzéseket már januárban? Hogyan figyeljünk az elektronikai eszközeinkre a költöztetés során?

Leendő menyasszonyként nem csupán a hitvesünk szájából elhangzott, legfontosabb kérdésre mondunk igent. Számtalan apró, vagy éppen jelentőségteljes részletről kell döntenünk az esküvői előkészületek során, és elsősorban mindannyiunkat az foglalkoztat, hogy mikor mondjunk igent a menyasszonyi ruhánkra.

Az esküvői ruha viselése olyan dolog, amivel senki sem akar mellényúlni. Ilyenkor minden szem ránk szegeződik, szeretnénk tökéletesnek érezni a megjelenésünket, hogy boldogan, magabiztosan élvezzük ezt a szép napot.

A számtalan lehetőség, amivel szemben találjuk magunkat, egyszerre lehet felvillanyozó és rémisztő. Olyan hihetetlenül sokféle fazon, szín és megjelenés közül válogathatunk, hogy előfordulhat, mindez szinte leblokkol minket, és fogalmunk sincs arról, hogy melyik esküvői ruha illene hozzánk a leginkább. Legyen a választásunk egy hosszú báli fazon impozáns szoknyával, vagy viseljünk inkább egy laza és könnyed empire ruhát? Hogyan mutatna rajtunk egy fodros vagy egy csipkés modell? Tartozzon a sziluettünkhöz fátyol, kesztyű vagy öv? Ez csupán néhány kérdés, az előkészületek rendszerint tengernyi gondolatot hoznak magukkal.

Egy profi szalonban minden kérdésünkre választ kaphatunk. Hiába kínál egyszerű és kényelmes megoldást az online esküvői ruha rendelés, ez esetben nem számíthatunk értékes szakmai tanácsokra, ráadásul a minőség terén is gyakran kell megalkuvást kötnünk. Egy fel nem próbált esküvői ruha bizony nem mindig mutat úgy felvéve, ahogyan azt előre elképzeltük.

Ezzel szemben egy exkluzív ruhaszalon falai között elsőrangú élményben lehet részünk. Itt minden részlet kiemelt figyelmet kap, számít a derekunk íve, a magasságunk, a tartásunk. Minden egyes centiméter eltérést ránk igazítanak, hogy az általunk kiválasztott esküvői ruha úgy mutasson rajtunk, ahogy kell. Nem is gondolnánk, hogy egy jelentéktelennek tűnő redő a derékrészen mennyire megvastagíthatja a sziluettünket, vagy hogy egy nem megfelelő szabásvonal milyen mértékben ront a ruha tartásán.

A szalonokban ráadásul nem csupán a menyasszonyi öltözékünket választhatjuk ki, hiszen rendszerint helyet kapnak a kínálat soraiban a koszorúslány ruhák, az örömanya ruhák és egyéb alkalmi ruhák is, így egyúttal a család tagjai is megtalálják a számukra megfelelő darabot az ünnepséghez. Mindez pedig praktikus lépést jelent a sokszor egyébként is kaotikusnak tűnő szervezési folyamatok között.