Friss hírek

A kormánymű két fő típusa: a hidraulikus szervó és az EPS Miért hasznos a szúnyoghálós redőny?

A mindennapos sminkelés fárasztó tevékenység tud lenni. Egyes tanulmányok szerint egy átlagos nő élete során két teljes évet tölt sminkelésse. A sminkelés révén önbizalmat nyerhetünk és vonzóbbnak érezhetjük magunkat, de tagadhatatlan, hogy rengeteg pénzt és időt kell rászánnunk.

A tartós smink nagyszerű lehetőség, hogy ne legyen többé gondunk a tökéletes megjelenésre. Aki úgy dönt, hogy mindig rendezett szemöldökét, vagy a szemhéján végigfutó tusvonalat sminktetoválás révén biztosítja, szinte felszabadultnak érzi majd magát, ha végre nem kell aggódnia az elkenődött, vagy kifakult vonalak miatt.

A hagyományos smink folyamatos ellenőrzést igényel. A legtöbb nő minimum óránkénti gyakorisággal pillant rá, hogy minden a helyén van-e. A Magyar Zsuzsa sminktetoválás magabiztossá tesz, hiszen napsütéstől, esőtől, edzéstől függetlenül, mindig ugyanaz az arc fog visszanézni ránk a tükörből. A sminktetoválás további előnye, hogy tökéletesen illeszkedik a karakterünkhöz, a lehető legesztétikusabb módon egészít ki minket, feltéve, hogy profi szolgáltatás keretein belül újítjuk meg vonásainkat.

Egy tapasztalt, szakmailag magas minőséget képviselő sminktetováló komplex szempontok szerint alkotja meg számunkra a tökéletes tartós sminket. A fejlett technológiának, illetve a kifinomult módszereknek köszönhetően arcunk élettel teli és vonzó lesz olyankor is, ha alvásból ébredünk. A cél az, hogy a saját szemöldökünk színe, illetve az elérni kívánt árnyalat szinkronban legyenek egymással. Satír, microblading vagy 3D szálazott – csupán három abból a huszonöt fajta szemöldök tetoválási eljárásból, melyek közül választhatunk.

Amennyiben a sminktetoválás elkészítése előtt szükségünk van régi, kifakult vagy nem túl esztétikus tartós szemöldöktetoválásunk eltávolítására, a profi szakemberek mindezt a bőr maradandó hegesedése, illetve saját pigmentjeink védelmét szem előtt tartva valósítják meg.

További információért látogassunk el szolgáltatás weboldalára, az itt található galéria betekintést enged abba a folyamatba, hogy mások milyen változáson estek át a sminktetoválás révén.