Friss hírek

A kormánymű két fő típusa: a hidraulikus szervó és az EPS Miért hasznos a szúnyoghálós redőny?

A testpozitivitás az elmúlt évek egyik legnagyobb társadalmi előrelépése. A pozitív testkép kialakítására és saját testképünk elfogadására irányuló mozgalom sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a közösségi média és a hagyományos média felületein is. Természetesen a testpozitivitás nemcsak a mindennapokban, hanem az esküvőkön is kifejezetten fontos, sőt elengedhetetlen. Akármennyi kilogrammot is mutasson a mérleg, keresgéljünk akár a kisebb, akár nagyméretű menyasszonyi ruha modellek között, fontos hogy tisztában legyünk a testünkel, testalkatunk adottságaival.

Molett esküvői ruha választása pozitív testképpel a legjobb
Molett esküvői ruha választása pozitív testképpel a legjobb

Ezért amikor esküvői ruhát keresünk figyeljünk rá, hogy a molett esküvői ruha, sőt még a kismama menyasszonyi ruha kínálat is folyamatosan bővül, ezért a legújabb trendek is hozzáférhetőek. Bár az esküvő a szerelem ünnepe, és a legtöbbeknek az egyik legizgalmasabb szervezési feladat a menyasszonyi ruha beszerzése, ez tud igazán stresszes is lenni. Főleg olyankor, ha feleslegesen ostorozzuk saját magunkat.

Fontos, hogy a ruhapróbára magabiztosan érkezzünk, ha fontos számunkra a megfelelő smink és haj, akkor arra figyeljünk oda. Általában jó ötlet kísérővel érkezni a próbára, de mindenképp olyan társat válasszunk, aki konstrukrív kritikákat tud megfogalmazni.

A testpozitivitás és realitás az esküvői ruha kiválasztásánál is nélkülözhetetlen, ha nagyméretű menyasszonyi ruha választása az optimális megoldás, akkor legyünk pragmatikusak és válasszunk a méretünknek megfelelő ruhát. A legtöbb nő vett már ruhát annak reményében, hogy egy sikeres diéta után viselni fogja az adott darabot, létfontosságú, hogy ezt a hibát ne kövessük el a kismama esküvői ruha kiválasztásakor.

Természetesen az esküvő egy olyan alkalom, amikor sokkal nagyobb a nyomás valamilyen diéta melletti elköteleződésre, akár molett esküvői ruha akár a kisebb méretek a számunkra megfelelőek. Azonban csakis akkor érdemes esküvő előtt diétázni, ha egyébként szeretjük. Semmi gond nincs azzal, amikor valaki elköteleződik az egészséges diéta és életmód mellett, azonban ha kifejezetten nem kedveljük a diétákat és megterhelőnek érezzük azok betartását, semmiképp sem érdemes az esküvő előtt kísérletezni vele.

Amennyiben tudjuk, hogy testalkatunk szerint a molett esküvői ruha lenne a legjobb választás, ne foglalkozzunk a méretekkel. Teljesen mindegy, hogy valaki egy 44-es vagy 52-es méretű plus size menyasszonyi ruha modellt visel az esküvő napján, a legfontosabb szempont a ruha vásárlásakor/kölcsönzésekor, hogy jól érezzük magunkat benne.

Ez a pozitív testkép legfontosabb üzenete is: béküljünk ki a testünkkel, hogy aztán magabiztosak legyünk benne!